Over ons

Over ons

Welkom bij Approve.nl, jouw dagelijkse dosis van alles wat leuk en luchtig is, met een groen vinkje van goedkeuring! We zijn jouw gids in de wereld van dagelijkse ontdekkingen, van het vinden van de beste drones om je luchtfotografie naar een hoger niveau te tillen tot het delen van de meest ontspannende yoga tips voor beginners. Bij ons is elke dag een avontuur vol goedkeuringen.

Wij bij Approve.nl zijn dol op de kleine dingen die het leven groots maken. Of je nu een drone-enthousiasteling bent die op zoek is naar de nieuwste gadgets of iemand die zijn eerste stappen zet op het yogamatje, wij staan klaar met betrouwbare aanbevelingen, getest en goedgekeurd met ons kenmerkende groene vinkje. Ons platform is een vrolijke plek waar je zorgeloos kunt verkennen, leren en natuurlijk, afvinken!

Met een mix van luchtige onderwerpen en een streven naar kwaliteit, zorgt Approve.nl ervoor dat je altijd iets nieuws en spannends vindt om je dag op te fleuren. Van technische snufjes tot wellness-wijsheden, wij zijn er om te bewijzen dat het leven vol is van mogelijkheden die wachten op jouw goedkeuring.

Laatste berichten

Picture of Anouk

Anouk

Als 25-jarige ben ik Anouk, een enthousiaste schrijver voor aprove.nl, waar ik mijn passie voor beauty & fashion kan delen met mijn lezers. Met mijn eigen ervaringen en mijn talent om trends te spotten, help ik anderen om er trendy uit te zien zonder de bank te breken. Daarnaast ben ik ook gefascineerd door duurzame mode en de impact van onze keuzes op het milieu, wat me motiveert om mijn lezers bewust te maken van duurzamere opties. Of het nu gaat om het volgen van modetrends, het vinden van de perfecte schoenen of het geven van stijladvies, ik sta altijd klaar om mijn kennis en passie te delen en anderen te inspireren om er goed uit te zien en zich goed te voelen.

Picture of Milan

Milan

Als Milan, een gepassioneerde schrijver op aprove.nl, deel ik mijn liefde voor eten en drinken. Mijn jeugdige fascinatie voor koken en experimenteren heeft zich ontwikkeld tot een expertise in bakken, cocktails en recepten. Ik deel graag mijn tips en trucs voor het maken van heerlijke taarten en brood, het mixen van perfecte drankjes en het bedenken van nieuwe recepten. Mijn doel is om anderen te inspireren om ook de keuken in te duiken en te genieten van de smaken en gezelligheid die eten en drinken met zich meebrengen.

Picture of Max

Max

Zittend achter mijn bureau, omringd door gadgets, schrijf ik mijn nieuwste artikel voor Aprove.nl. Als auteur voor Gadgets & Tech deel ik passie en kennis over camera’s, software, gaming en meer. Mijn doel? Lezers informeren over de nieuwste trends en producten. Van productrecensies tot technieuws, ik blijf up-to-date. Als go-to persoon voor advies over smartphones en wearables in mijn vriendenkring, deel ik graag mijn expertise. Als ik mijn artikel afrond en naar mijn redacteur stuur, voel ik me dankbaar dat ik mijn passie voor technologie kan delen en anderen kan helpen in de digitale wereld. Reddit